VAREN EN FEESTEN IN OF ROND AMSTERDAM

PARTYSCHIP, TROUWLOCATIE, VARENDE FEESTLOCATIE
Welkom aan boord van de leukste feestboot!

De Sailboa is geen standaard passagiersschip.
Dit schip, met zijn klassieke en robuuste uitstraling
is de perfecte varende locatie voor borrel, huwelijk,
vergadering, presentatie en eet- drink- en dansfeest!
U bepaalt het vaargebied, inrichting en aankleding;
natuurlijk denken wij wel graag met u mee over de invulling van uw programma.
Uw idee is onze leidraad. Wellicht vraagt deze tijd om een sobere aanpak. Wij overleggen graag over de mogelijkheden om er ook met een beperkt budget een geslaagd feest van te maken! Dat kan variëren van eenvoudige catering tot bijvoorbeeld een plafond aan uw barbudget… Maar als u flink wilt uitpakken, dan kan dat ook! Wat dacht u van een proeverij, excursie, champagne & amuses, een 3-, 4-, of 5-gangen diner en live muziek?
Wij hebben ligplaats in de haven van Amsterdam, maar hebben een ruim vaargebied; we komen regelmatig op de Amstel, Vecht, IJsselmeer & Randmeren, Spaarne en de Zaan. Wellicht is uw programma te combineren met een bezoek aan een van de bijzondere locaties in ons vaargebied, zoals het Oostelijk Havengebied van Amsterdam (architectuur), de Zaanse Schans, Forteiland Pampus of het Muiderslot!
Ook voor uw training of bedrijfsuitje biedt de Sailboa de ideale omgeving; zij kan behalve als locatie voor een toegepaste training of presentatie bijvoorbeeld ook als moederschip fungeren bij uw bedrijfsregatta op platbodems of moderne zeiljachten.

De Sailboa biedt plaats aan 80 personen zittend aan tafel (diner/lunch) tot 120 bij borrel, receptie of dansfeest.
    Sailboa, Imre Leenhouts Amsterdam email: Sailboa     Tel: 020-4278888                          Copyright © 2009 Han Hendriks email: Aan & Uitleg Valid XHTML 1.0 Transitional